Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Τελωνείου Λήμνου», διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Γ. Γραμματέας τον Νίκο Σηφουνάκη | Ενοχλημένος ο βουλευτής από τις πρόσφατες βολές Χατζηδιαμαντή

banner roots

«Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Τελωνείου Λήμνου», διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Γ. Γραμματέας τον Νίκο Σηφουνάκη | Ενοχλημένος ο βουλευτής από τις πρόσφατες βολές Χατζηδιαμαντή
05.02.2013 | 20:25

«Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Τελωνείου Λήμνου», διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Γ. Γραμματέας τον Νίκο Σηφουνάκη | Ενοχλημένος ο βουλευτής από τις πρόσφατες βολές Χατζηδιαμαντή

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

"Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα υποβάθμισης του Τελωνείου της Λήμνου". Περί αυτού διαβεβαίωσε ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, αρμόδιος για θέματα Τελωνείων, τον βουλευτή του νομού Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος άλλωστε χθες κατέθεσε σχετική ερώτηση στον καθ ύλην αρμόδιο Υπουργό.

Ο κ. Σηφουνάκης, σήμερα το πρωί, μιλώντας ζωντανά στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100 "Θέμα & Ανάθεμα", μετέφερε την ρητή διαβεβαίωση του Γ. Γραμματέα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες, προσθέτοντας την επιφύλαξη "περιμένουμε τώρα να το δούμε να εφαρμόζεται και στη πράξη".

Ρήγμα, πάντως, φαίνεται πως έχει υπάρξει τον τελευταίο καιρό,στις σχέσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό, με το Δήμαρχο Λήμνου.

Μετά τις αιχμηρές αναφορές Χατζηδιαμαντή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τη στάση των δυο βουλευτών Βογιατζή και  Σηφουνάκη στην υποστήριξη των αιτημάτων της Λήμνου, σήμερα ο κ. Σηφουνάκης ζωντανά επανήλθε στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ δημιουργούσα πάντοτε, όποιο μεγάλο έργο υποδομής έχει γίνει στον τόπο κάποιος το πάλεψε και μόχθησε. Να δούμε οι σωτήρες τώρα..."

Δεν ξεκαθάρισε, πάντως, ο κ. Σηφουνάκης, αν θα αναποκριθεί στην πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων, προκειμένου να παρευρεθεί στο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναζητήσει φίλους και συμμάχους καθώς και μεθόδους περαιτέρω διεκδίκησης των αιτημάτων της Λήμνου.

 

 Ακούστε παρακάτω μέρος των δηλώσεων Σηφουνάκη για τις αιχμές Χατζηδιαμαντή

 

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις Σηφουνάκη για το Τελωνείο Λήμνου

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το