Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επαφές Βογιατζή με Ευδοκιμίδη για το νέο Οργανισμό του Βοστάνειου |Αναφορά του βουλευτή στη συγχώνευση με το Νοσοκομείο Λήμνου

banner roots

Επαφές Βογιατζή με Ευδοκιμίδη για το νέο Οργανισμό του Βοστάνειου |Αναφορά του βουλευτή στη συγχώνευση με το Νοσοκομείο Λήμνου
09.02.2013 | 15:37

Επαφές Βογιατζή με Ευδοκιμίδη για το νέο Οργανισμό του Βοστάνειου |Αναφορά του βουλευτή στη συγχώνευση με το Νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Tα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις πρόσφατες αλλαγές στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» έθεσε αναλυτικά χθες ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής στο Διοικητή της 2ης ΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Ιωάννη Ευδοκιμίδη.


Ειδικότερα, ο Βουλευτής επεσήμανε στο Διοικητή την ανάγκη τροποποιήσεων στο νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που πρόσφατα εγκρίθηκε. Ιδιαίτερα ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη να συμπεριληφθεί στον Οργανισμό το Ογκολογικό και Αιματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου, το οποίο μέχρι στιγμής παρακολουθεί περισσότερα από 500 άτομα, αριθμός που δυστυχώς αυξάνει συνεχώς, και προσφέρει τόσο στους ασθενείς, όσο και στους συγγενείς τους τη δυνατότητα να υπόκεινται σε θεραπεία στον τόπο διαμονής τους, αλλά και να έχουν άμεση πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται.

Ο Διοικητής διαβεβαίωσε το Βουλευτή πως υπάρχει η βούληση να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και να υπάρξουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο νέο Οργανισμό. Για το θέμα αυτό έχει ήδη ξεκινήσει διαβούλευση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Μάρτιο.

Για το θέμα της τροποποίησης του νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκκρεμεί επίσης και η σχετική Επίκαιρη Ερώτηση που είχε υποβάλει ο Βουλευτής προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, στις 14 Ιανουαρίου 2013.

Ο Βουλευτής έθεσε επίσης υπόψη του Διοικητή της ΔΥΠε, κ. Ευδοκιμίδη και τα προβλήματα που προκύπτουν από την υπαγωγή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λήμνου στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, επισημαίνοντας την ανάγκη διατήρησης της διοικητικής αυτοτέλειας του Νοσοκομείου Λήμνου. Ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη οι οποιεσδήποτε νομοθετικές παρεμβάσεις και διαρθρωτικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, και εν προκειμένω στην υγεία, αν και θεμιτές, να λαμβάνουν πάντα υπόψη τους τη νησιωτικότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών της χώρας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel