Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Υπουργείο Οικονομικών: «Μας συγχωρείτε...λάθος!»
Υπουργείο Οικονομικών: «Μας συγχωρείτε...λάθος!»
11.02.2013 | 20:57

Υπουργείο Οικονομικών: «Μας συγχωρείτε...λάθος!»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Τελικά δεν είναι μόνο το ΔΝΤ, που δημοσίως αναφωνεί mea culpa.

Το κανε και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, για το θέμα της κληρονομιάς της Όλγας Σαχτούρη, ένα θέμα που πρόσφατα, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αναδείξει ραδιοφωνικά αλλα και μέσα από τον διαδικτυακό μας τόπο.

Ξαναθυμηθείτε το άρθρο με τίτλο : "Αστείρευτη Ελλάδα: Το κράτος των Αθηνών θεωρεί την Λήμνο... τοπική κοινότητα του Δήμου Λέσβου!"

Η νέα εξέλιξη, αφορά έγγραφο εσωτερικής αλληλογραφίας, το οποίο στάλθηκε από την παραπάνω υπηρεσία προς το νομικό Σύμβουλο του ιδίου Υπουργείου.

Σύμφωνα με αυτό, η επίμαχη έκφραση που ανέβασε στα "κάγκελα" το Δήμο Λήμνου, όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη επίσημου εγγράφου που την συμπεριλάμβανε, ήταν..."εκ παραδρομής!"

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Οικονομικών με έγγραφο του Νομικού του Συμβούλου, στηριζόμενο ακριβώς στις προτάσεις της Γενικής Διεύθυνσης, συμφωνεί και προτείνει τα χρήματα από την πώληση της περιουσίας της Όλγας Σαχτούρη, να δοθούν είτε στο "Χριστοδουλίδειο Ορφανοτροφείο Θηλέων" στο Χαϊδάρι ή στον "ενοποιημένο Δήμο Λέσβου (στον οποίο πλέον υπάγεται και η Λήμνος)".

 

Δείτε το mea culpa της Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών:

 

 

                             ypoyrgeio

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018