Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η πρώτη δράση των «Λημνιών εν δράσει»

banner roots

Η πρώτη δράση των «Λημνιών εν δράσει»
20.02.2013 | 05:55

Η πρώτη δράση των «Λημνιών εν δράσει»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Σύλλογος είναι νεοσύστατος. Μετράει λίγους μήνες ζωής. Η πρώτη δράση του θα είναι ανοιξιάτικη και στόχο έχει τη διαφήμιση της Λήμνου, μέσα από το φωτογραφικό φακό, όσων την αγαπούν και απαθανατίζουν την αγάπη τους, σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες...

Έτσι λοιπόν, ο σύλλογος απόδημων Λημνιών και φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν δράσει», ανακοινώνει τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Η Λήμνος στα μάτια μου».

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό γεγονός, που θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας, να γνωρίσουν την ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού, αλλά και τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να παρουσιάσουν το έργο τους.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, από τις 19 Απριλίου έως τις 27 Απριλίου και θα περιλαμβάνει 30-40 φωτογραφίες σε διαστάσεις 50χ70 εκ. που θα αναρτηθούν περιμετρικά του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης στην ομωνυμη πλατεία στην περιοχή Μοναστηράκι στην Αθήνα και κάθε βράδυ θα προβάλλονται περιπου 100 φωτογραφίες σε slideshow στον ίδιο χώρο.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων θα γίνει από τους υπεύθυνους του Συλλόγου μας, και ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνονται στην οργανωτική επιτροπή. Ο τελικός αριθμός των φωτογραφιών θα εξαρτηθεί από την ποιότητα των προτάσεων και τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής που θα υποβληθούν.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η Παρασκευή 15 Μαρτιού 2013.

Η επιλογή των φωτογραφιών που τελικά θα παρουσιαστούν θα πραγματοποιηθεί απο επιτροπή ειδικών, η οποία συγκροτείται με ευθύνη του σωματείου Λημνιοί εν δράσει. Βασικά κριτήρια για την επιλογή των φωτογραφιών θα είναι η ποιότητα της δουλειάς και η συνάφεια της πρότασης με το θέμα της έκθεσης. Ο σύλλογος «Λημνιοί εν δράσει» θα καλύψει το κόστος των εκτυπώσεων των έργων.

Πως θα λάβετε μέρος:
Καθε άτομο μπορεί να στείλει για αξιολόγηση μέχρι 15 φωτογραφίες σχετικές με το θέμα σε jpg και μέγιστη ανάλυση 72 dpi και 1500 x 2000 pixels μεγιστες διαστάσεις. Το όνομα κάθε φωτογραφικού αρχείου θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα και το επώνυμο του συμμετέχοντος με λατινικούς χαρακτήρες και τον αριθμό της φωτογραφίας. πχ. Nikos_papadopoulos_01.jpg

Οι φωτογραφίες θα υποβάλλονται, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013, μόνο ηλεκτρονικά και μόνο στο σύλλογο «Λημνιοί εν δράσει» στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί.

Μαζί με τις φωτογραφίες οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να αναγράφουν στο e-mail : το ονοματεπώνυμό τους, τόπο κατοικίας τους και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Οι τελικές συμμετοχές θα ανακοινωθούν από το σωματείο «Λημνιοί εν δράσει» στη σελίδα του Facebook περίπου στα τέλη Μαρτίου:

Επικοινωνία:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: http://www.facebook.com/Lemnioiendrasei

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel