Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τμήμα στίβου για μαθητές με ειδικές ανάγκες από την Αθλητική Ένωση Λήμνου

banner roots

Τμήμα στίβου για μαθητές με ειδικές ανάγκες από την Αθλητική Ένωση Λήμνου
25.02.2013 | 14:42

Τμήμα στίβου για μαθητές με ειδικές ανάγκες από την Αθλητική Ένωση Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανακοινώνει την απόφαση της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου Α.Ε.Λ. να δημιουργήσει τμήμα Στίβου για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες του νησιού.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί στο Στάδιο της Μύρινας και για τη συμμετοχή των παιδιών στο τμήμα δεν θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση.

Τις μεταφορές των μαθητών που δεν μπορούν να μετακινηθούν με δικό τους μεταφορικό μέσο αναλαμβάνει να διευθετήσει ο Σύλλογος «Ορίζοντες» και καλεί το Δήμο Λήμνου καθώς και άλλους φορείς να στηρίξουν οικονομικά την πολλή σημαντική αυτή προσπάθεια που στόχο έχει να δοθεί δυνατότητα στα παιδιά να προβάλλουν και να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να κοινωνικοποιηθούν συμμετέχοντας σε αθλητικά δρώμενα όπως ημερίδες και αγώνες .

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες όσο αφορά της προϋποθέσεις για την ένταξη στο τμήμα στίβου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματέα του Συλλόγου κα Κατεβαινίδου Γεσθημανή στο τηλέφωνο: 2254092573 (Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου) κατά τις πρωινές ώρες.

 

Σχόλιο FM 100: Ένα μεγάλο μπράβο στους εμπνευστές του εγχειρήματος και σε όσους θα βοηθήσουν έμπρακτα, για να γίνει η έμπνευση πράξη

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το