Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στο τμήμα στίβου για ΑμΕΑ
Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στο τμήμα στίβου για ΑμΕΑ
17.03.2013 | 00:02

Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στο τμήμα στίβου για ΑμΕΑ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία, η πρώτη προπόνηση του τμήματος στίβου για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, μετά απο πρωτοβουλία του τμήματος Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, σε συνεργασία με τα ειδικά σχολεία του νησιού και τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Λήμνου "Ορίζοντες".

Εφαλτήριο αυτής της πρωτοβουλίας, ήταν να δοθεί στα παιδιά, η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τα αθλήματα του στίβου, να προβάλλουν και να αναδείξουν τις ικανότητες τους συμμετέχοντας σε αθλητικά δρώμενα όπως ημερίδες και αγώνες, κινήσεις οι οποίες, ταυτόχρονα θα συμβάλουν τα μέγιστα και στην ευρύτερη κοινωνικοποίηση τους.

Σήμερα, λοιπόν, στην πρώτη προπόνηση, επικράτησε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενθουσιασμός και θετικές εντυπώσεις.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν εγγραφεί 10 παιδιά, αν και η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ένα λιγότερο, ενώ προπονητής είναι ο κ. Νίκος Καρύδης, ο οποίος εκτελεί τα ίδια χρέη και στην ομάδα στίβου της Α.Ε.Λ.

Η μετακίνηση των παιδιών, καθώς και των συνοδών τους (ένα για κάθε παιδί), γίνεται με ΤΑΧΙ.
Η συμμετοχή των ατόμων του συλλόγου "Ορίζοντες", γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο αθλητικό σκέλος ενώ οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 11:30 - 13:00.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για την ένταξη στο τμήμα στίβου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματέα του Συλλόγου κ. Κατεβαινίδου Γεσθημανή στο τηλέφωνο 2254092573 κατά τις πρωινές ώρες.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018