Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε απολογία καλεί την ΝΕΛ το υπουργείο | Δεν σκοπεύει να αποσύρει το Aqua Maria από τη Λήμνο η εταιρεία
afoi poriazi
Σε απολογία καλεί την ΝΕΛ το υπουργείο | Δεν σκοπεύει να αποσύρει το Aqua Maria από τη Λήμνο η εταιρεία
11.04.2013 | 12:38

Σε απολογία καλεί την ΝΕΛ το υπουργείο | Δεν σκοπεύει να αποσύρει το Aqua Maria από τη Λήμνο η εταιρεία

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σε απολογία κλήθηκε η ΝΕΛ από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, με την αιτιολογία της μη τήρησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει υπογράφοντας τη σύμβαση για την εκτέλεση των δρομολογίων των επιδοτούμενων γραμμών, με αφορμή το νέο πρόγραμμα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων που  κατέθεσε για τη θερινή περίοδο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Αιγαίου ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Σπιλάνης «Τα δρομολόγια που κατέθεσε η συγκεκριμένη εταιρεία δεν καλύπτουν την σύνδεση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με τη Βόρεια Ελλάδα. Δεν δεχόμαστε τα δρομολόγια για το πλοίο «Ταξιάρχης» καθώς είναι κατωτέρων προσόντων και θα πρέπει η εταιρεία να επαναφέρει ένα πλοίο με τα ίδια προσόντα που έχει το «Θεόφιλος».

Σχετικά με τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Λήμνου η ΝΕΛ επαναφέρει το πλοίο «Aqua Maria» για δύο δρομολόγια την εβδομάδα στη σύνδεση με Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο. «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω πως μια εταιρεία αλλάζει τόσο γρήγορα πρόγραμμα καθώς άλλο μας είχε καταθέσει πριν από λίγο καιρό και άλλο παρουσίασε τώρα» δήλωσε ο κ. Σπιλάνης.

 

Πηγή: ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Αναστασία Σπυριδάκη

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018