Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ποδηλατοπορεία και στη Μύρινα την Κυριακή του ποδηλάτου
Ποδηλατοπορεία και στη Μύρινα την Κυριακή του ποδηλάτου
15.04.2013 | 10:17

Ποδηλατοπορεία και στη Μύρινα την Κυριακή του ποδηλάτου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με ποδηλάτες θα γεμίσει και πάλι η Μύρινα αλλά και πολλές πόλεις της Ελλάδας, καθώς η επόμενη Κυριακή 19 Μαίου, είναι η Κυριακή της 6ης κατά σειρά Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, με κεντρικό σύνθημα "ασφάλεια στους δρόμους", στην οποία συμμετέχει και Λήμνος.

Στόχος όσων συμμετέχουν κάθε φορά, είναι η διεκδίκηση μιας αξιοπρεπής ποιότητας ζωής στις πόλεις, που θα βασίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τις μετακινήσεις.

Όπως υποστηρίζουν οι λάτρεις του ποδηλάτου "το ποδήλατο, μπορεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή. Η σημερινή κατάχρηση του αυτοκινήτου είναι αποδεδειγμένα καταστροφική τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Ως εκ τούτου κάθε πολιτική που συμβάλλει ή διατηρεί την κατάχρηση αυτή μας βρίσκει αντίθετους".

Σκοπός όπως αναφέρει η ομάδα "Ποδηλατοπορεία Ποδηλατομύρινα", είναι να "μαζετούμε όσοι περισσότεροι με τα ποδήλατά μας και να δείξουμε ότι είμαστε ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων, που έχουμε το ρόλο μας και τα δικαιώματά μας στους δρόμους και φυσικά και τις υποχρεώσεις μας".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018