Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Λήμνο στα πλαίσια της διήμερης διοργάνωσης «Γιορτή Ποδοσφαίρου»

afoi poriazi

charitakis banner new

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Λήμνο στα πλαίσια της διήμερης διοργάνωσης «Γιορτή Ποδοσφαίρου»
15.04.2013 | 21:47

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Λήμνο στα πλαίσια της διήμερης διοργάνωσης «Γιορτή Ποδοσφαίρου»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιστης Χουάν Ραμόν Ρότσα θα βρίσκεται στη Λήμνο το διήμερο 20 και 21 Απριλίου, επίσημος προσκεκλημένος, του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαίρου Λήμνου και του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι οιποίοι διοργανώνουν από κοινό εκδήλωση, προς τιμήν του δημοφιλέστερου αθλήματος παγκοσμίως.

Έτσι και σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου, θα διεξαχθεί αγώνας ακαδημιών, μεταξύ των σωματείων της Ατσικής και των Αργοναυτών.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00, ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής, θα παραδώσει Σεμινάριο Προπονητικής στο χώρο των Θέρμα Spa, με θέμα: "Η προετοιμασία των ομάδων κατά την καλοκαιρινή περίοδο". Στην εκδήλωση θα υπάρχει τιμή εισόδου 5 € του οποίου θα εξαιρούνται τα μέλη του Σ.Ε.Π.Λ, καθώς και οι προπονητές και οι διοικήσεις των ομάδων.

Την επόμενη μέρα το πρωί, έχει προγραμματιστεί ομιλία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, στο ξενοδοχείο "Λήμνος", με θέμα: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο πολιτιστικός και εκπαιδευτικός του ρόλος στην κοινωνία μας".
Αργότερα το μεσημέρι, θα διεξαχθεί στο στάδιο της Μύρινας, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων "Μικτή Ανατολική Λήμνος" και "Μικτή Δυτική Λήμνος".
Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17:00, το ποδοσφαιρικό διήμερο θα κλείσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου και της Μικτής Σ.Ε.Π.Λ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018