Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα Ειδικά Σχολεία Λήμνου, σας προσκαλούν...
afoi poriazi
Τα Ειδικά Σχολεία Λήμνου, σας προσκαλούν...
17.04.2013 | 15:08

Τα Ειδικά Σχολεία Λήμνου, σας προσκαλούν...

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Τα Ειδικά Σχολεία της Λήμνου, σας καλούν και φέτος να ανάψετε τη φλόγα της αισιοδοξίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα τους.

Ετοιμάζουν για όλους, πασχαλιάτικες εκδηλώσεις με δημιουργίες φτιαγμένες από τα χέρια των παιδιών, και επιθυμούν να σας τις παρουσιάσουν.

Συγκεκριμένα, το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας, ετοιμάζει τη δική του γιορτή, την Κυριακή 21 Απριλίου στην Καλλιθέα, από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι.

Μπορείτε να αγοράσετε τα εορταστικά σας δώρα καθώς και τις πασχαλιάτικες λαμπάδες, όλα χειροποίητα με μεράκι και αγάπη, ενισχύοντας την προσπάθεια των παιδιών.

Επίσης, την προηγούμενη μέρα, Σάββατο 20 Απριλίου, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λήμνου, σχεδιάζει και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πασχαλιάτικη εκδήλωση, στις 12 η ώρα το μεσημέρι, στην πλατεία του ΟΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα κατασκευαστούν, πασχαλινά διακοσμητικά, από τους μαθητές του σχολείου, σε συνεργασία με τους επισκέπτες των πάγκων.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η γνωριμία της κοινωνίας της Μύρινας, με το Εργαστήριο, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καθώς και η αλληλεπίδραση των μαθητών του Ειδικού Σχολείου με τα σχολεία της Μύρινας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018