Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ημερίδα από το Δήμο με θέμα «η αξία της Φιλαναγνωσίας»
afoi poriazi
Ημερίδα από το Δήμο με θέμα «η αξία της Φιλαναγνωσίας»
23.04.2013 | 10:41

Ημερίδα από το Δήμο με θέμα «η αξία της Φιλαναγνωσίας»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο της 4ης Περιφέρειας Δ.Ε. Λήμνου κ. Μουτζούρη Παναγιώτη, διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Η Αξία της Φιλαναγνωσίας", την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα  έως 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας στο Τσας Μύρινας.

Η ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας μπορεί να προσφέρει χαρά και απόλαυση στον αναγνώστη. Ωστόσο, η αγάπη για το βιβλίο δε μεταδίδεται κληρονομικά ούτε αποτελεί μια έμφυτη λειτουργία. Αντίθετα, αποκτάται μέσω μιας μακροχρόνιας και συστηματικής παιδείας που δεν έχει καταναγκαστικό και υποχρεωτικό χαρακτήρα και καλλιεργείται από τη μικρή ηλικία, από τους πρώτους μήνες της ζωής ενός παιδιού κυρίως με το παράδειγμα των γονιών.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γονιών, που τα παιδιά τους βρίσκονται στην πρωτοβάθμια και στην δευτεροβάθμια βαθμίδα εκπαίδευσης, για την αξία της φιλαναγνωσίας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018