Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεδρίασε το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης
afoi poriazi
Συνεδρίασε το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης
24.04.2013 | 18:36

Συνεδρίασε το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης, η Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, προκειμένου τα μέλη της να γνωμοδοτήσουν επί του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Τη συνεδρίαση διεύθυνε από τη Μυτιλήνη στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, ενώ συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτριος Βουνάτσος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αντώνης Γιαννάκης και Νικόλαος Μάρκου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννης Βατός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Τεντόμας, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, τα μέλη της Επιτροπής από τη Λήμνο, τη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία καθώς και εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Τα μέλη της Επιτροπής κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τις παρατηρήσεις τους για το κάθε νησί ξεχωριστά - οι οποίες και καταγράφηκαν – επάνω στο Σχέδιο (το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.pvaigaiou.gov.gr, / «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ»), προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στην τελική διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού που θα κατατεθεί προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018