Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με «αεροπλάνα και βαπόρια» στη Λήμνο!
afoi poriazi
Με «αεροπλάνα και βαπόρια» στη Λήμνο!
25.04.2013 | 13:54

Με «αεροπλάνα και βαπόρια» στη Λήμνο!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος
Τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική κίνηση στην Ελλάδα είναι απολύτως θετικά. Οι προκρατήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες κινούνται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, ενώ πρόσφατα στις δηλώσεις του ο Γ.Γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς, εκτίμησε, ότι φέτος, η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μεγαλύτερη ακόμα και κατα 20% σε σχέση με πέρυσι.
 
Στην Λήμνο τώρα, ικανοποιητική κρίνεται η προδιαγεγραμμένη κίνηση κρουαζιερόπλοιων και πτήσεων τσάρτερ, που θα αφιχθούν στο νησί κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.
 
Οι προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιων στην Λήμνο, ανέρχονται στις 22 με τον Αύγουστο να κρατάει τη μερίδα του λέοντος, ενώ η τελευταία άφιξη έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου.
 
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα αξίξεων των κρουαζιερόπλοιων στη Λήμνο.
 
       KROYAZIEROPLOIO3
 
Οι καλοκαιρινές αφίξεις των πτήσεων τσάρτερ, θα ξεκινήσουν στις 4 Μαϊου, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο για τις 12 Οκτωβρίου.
 
Αναλυτικά. Φέτος το καλοκαίρι, η εταιρεία Travel Service από 10 Ιουνίου έως 12 Σεπτεμβρίου, θα εκτελεί δρομολόγιο κάθε δέκα μέρες, μεταφέροντας κάθε φορά, περίπου 120 Τσέχους τουρίστες.
 
Η εταιρεία Air Germania, η οποία θα ξεκινήσει να εκτελεί το πρόγραμμα των πτήσεων της προς τη Λήμνο, στις 23 Μαΐου, θα πραγματοποιεί δρομολόγιο κάθε Πέμπτη, μεταφέροντας κάθε φορά 50 άτομα από την Μεγάλη Βρετανία. Το τελευταίο δρομολόγιο της συγκεκριμένης εταιρείας, έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου.
 
Η Thomas Cook θα αρχίσει να δραστηριοποιείται με πτήσεις τσάρτερ στο νησί μας, από τις 4 Μαΐου, έως τις 12 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί δρομολόγιο κάθε Σάββατο, ενώμε κάθε πτήση θα καταφθάνουν στη Λήμνο 250 άγγλοι τουρίστες.
 
Τέλος, η British Airways, η οποία φέτος πραγματοποιεί δρομολόγια μόνο σε 3 ελληνικούς προορισμούς (Λήμνος, Κως, Ρόδος),και η οποία έχει κλείσει συμφωνία συνεργασίας με γνωστό ξενοδοχείο του νησιού για τα επόμενα οχτώ χρόνια, θα εκτελεί πτήση κάθε Κυριακή, μεταφέροντας 200 - 250 τουρίστες, σε κάθε δρομολόγιο.
 
Μάλιστα, στο περιοδικό αεροσκάφους της εταιρείας, φιλοξενείται προβολή του νησιού, καθώς και του ξενοδοχείου Lemnos Village.
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018