Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πληρώνονται οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας
achilladelis
Πληρώνονται οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας
11.09.2012 | 13:43

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

 

Πριν απο λίγες μέρες κατατέθηκε επιταγή ποσού 550.650 ευρώ, στο λογαριασμό της "Ηλιαχτίδας", μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου των σχετικών πιστοποιητικών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας.

 Η πληρωμή των εργαζομένων για τους μήνες απασχόλησης Ιουνίου-Ιουλίου, θα ξεκινήσει από αύριο 12 Σεπτεμβρίου. Οι λογαριασμοί των δικαιούχων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Ελλάδας έχουν πιστωθεί ήδη.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τα 641 άτομα με τα οποία ξεκίνησε η εφαρμογή του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στο Νομό Λέσβου, έφτασαν να εργάζονται αυτή τη στιγμή 619 άτομα, με ισχυρή την πιθανότητα ο αριθμός των εργαζομένων το επόμενο διάστημα να μειωθεί κι άλλο.

Σώμφωνα με την "Ηλιαχτίδα", οι λόγοι τους οποίους επικαλέστηκαν οι εργαζόμενοι για να εγκατέλειψαν την θέση τους, ήταν ότι το γεγονός ότι βρήκαν καλύτερη εργασία με πιο μόνιμο χαρακτήρα, αλλά κυρίως επειδή δεν τους ικανοποίησε το αντικείμενο της δουλειάς.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018