Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ταλαιπωρία και εμπαιγμός...
afoi poriazi
Ταλαιπωρία και εμπαιγμός...
09.05.2013 | 13:30

Ταλαιπωρία και εμπαιγμός...

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Εξάλλου για τους συντριπτικά περισσότερους, και το ταξίδι τoυ ερχομού δεν ήταν ευτυχέστερο...

Το πλοίο Ταξιάρχης, "επέστρεψε" στα δρομολόγια της Λήμνου από τις 26 Απριλίου. Θεωρητικά πάντα, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχει εκτελέσει από τότε, ούτε ένα ολοκληρωμένο δρομολόγιο, χωρίς προβλήματα και το Aqua Maria δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τα δρομολόγια της Λήμνου. Η ταλαιπωρία των επιβατών, απίστευτη.

Στη θεωρία, επίσης, μετά και από την πίεση του Υπουργείου (εδώ γελάστε ελεύθερα), η εταιρεία άνοιξε τα πλάνα της, και ενέταξε στα συστήματά της, τα δρομολόγια του καλοκαιριού, όπως πίεζε και ζητούσε διακαώς και δικαίως η Λήμνος, για να υπάρχει η δυνατότητα στους εν δυνάμει τουρίστες, να προγραμματίζουν τις διακοπές τους στο νησί.
Στην πραγματικότητα, μπείτε στο site της εταιρείας. Τα δρομολόγια θα τα βρείτε. Δυνατότητα για να κλείσετε εισητήριο, πάντως, δεν υπάρχει.

Καταφανής και προκλητικός εμπαιγμός, μιας εταιρείας απέναντι στους πολίτες της Λήμνου. Με συναυτουργό και απόλυτο συνένοχο το Υπουργείο, που επιτρέπει σκανδαλωδώς σε μια εταιρεία να καθορίζει το μέλλον ενός τόπου.

Και ο εμπαιγμός συνεχίζεται...

Το σκηνικό της άφιξης, επαναλαμβανόμενο και για την επιστροφή!
Επισκέπτες του νησιού μας, ενημερώνονται με e mail και sms ότι τα προγραμματισμένα δρομολόγια τροποποιούνται. Μέρες, ώρες, πλοία, δρομολόγια, όλα τροποποιημένα! Εκτός, βεβαίως, από την τιμή του εισητηρίου.

Πλήρωσες για να ταξιδέψεις με το πλοίο Ταξιάρχης, απευθείας από τη Λήμνο για το Λαύριο σε 10 ώρες, και η τιμή του εισητηρίου εξακολουθεί να παραμένει ίδια, όταν χωρίς δική σου ευθύνη, βρίσκεσαι να ταξιδεύεις με ένα πλοίο υποδεέστερο, κάνοντας ταξίδι στο Αιγαίο 17 ωρών, περνώντας από απρογραμμάτιστους προορισμούς και λιμάνια, για να φτάσεις τελικά στον προορισμό σου...
Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες λένε, ότι οι τοπικές αρχές των Ψαρών, αναφέρουν σε δηλώσεις τους, ότι τα Ψαρά δεν χρειάζονται το συγκεκριμένο δρομολόγιο και ό,τι εξυπηρετούνται απολύτως, απο τα υπόλοιπα υφιστάμενα!
Τα Ψαρά μπορεί να μην το χρειάζονται, το χρειάζεται όμως η εταιρία, για να εισπράττει δύο επιδοτήσεις, με ένα καράβι.
Νυν υπέρ πάντων τα κέρδη της ΝΕΛ...

Και όλα αυτά χωρίς καμία συνέπεια για την εταιρεία της ασυνέπειας!
Ελλάδα! Η χώρα που τα δικαιώματα των πολιτών προστατεύονται, αταλάντευτα, απαρέγκλιτα και αδιαπραγμάτευτα.

Πληροφορούμαστε, ότι επιβάτες, αφόρητα εκνευρισμένοι για αυτή την κατάσταση, έχουν ήδη, κάνει τις πρώτες ενέργειες, προκειμένου να κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας.
Η Λήμνος, συνολικά και συλλογικά, οφείλει κι εκείνη να διερευνήσει την ίδια πιθανότητα.
Διαφυγόντα κέρδη δεν έχουν μόνο οι εταιρείες....

Υ.Γ: Η ΝΕΛ ανακοίνωσε, ότι το δρομολόγιο της Παρασκευής, θα το εκτελέσει το πλοίο Ταξιάρχης, το οποίο θα επανακάμψει (σύμφωνα με την ανακοίνωση), μετά την επιδιόρθωση της βλάβης.
Το ισοζύγιο αξιοπιστίας πάντως κινείται διαρκώς σε απολύτως αρνητικά πεδία...

Δ.Β

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018