Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>2ο Φεστιβάλ Μαθητικής δημιουργίας στη Λήμνο
2ο Φεστιβάλ Μαθητικής δημιουργίας στη Λήμνο
13.05.2013 | 19:10

2ο Φεστιβάλ Μαθητικής δημιουργίας στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Λήμνο,Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, το οποίο διοργανωνεται από την ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.

Το φεστιβάλ, που υλοποιήθηκε και πέρυσι με επιτυχία, έχει ως σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητας μαθητών και εκπαιδευτικών και την παρουσίαση της εργασίας τους σε συμμαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και τοπική κοινωνία, την ενημέρωση και τη διάδοση των μαθησιακών δραστηριοτήτων  οι οποίες καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και την ολόπλευρη μάθηση μέσω των σχεδίων εργασίας και της επίλυσης πρακτικών προβλημάτων και την επικοινωνία των μελών της σχολικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς) μεταξύ τους και με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

 
Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο εγκαινιάζεται αύριο Τρίτη 14 Μαΐου, έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.
 
Στο Φεστιβάλ συμμετέχει το Εσπερινό Λύκειο Μύρινας, το ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και το Γυμνάσιο Μύρινας, τα γυμνάσια Μούδρου και Λιβαδοχωρίου καθώς και το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Μούδρου.
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018