Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσκληση για επικουρικούς γιατρούς στη Λήμνο
afoi poriazi
Πρόσκληση για επικουρικούς γιατρούς στη Λήμνο
14.05.2013 | 22:24

Πρόσκληση για επικουρικούς γιατρούς στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Υπουργείο Υγείας δημοσίευσε τους πίνακες θέσεων για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας, η υποβολή των συμπληρωματικών αιτήσεων για τις θέσεις λήγει στις 22-5-2013.

 

Σημειώνεται πως για την έγκριση των θέσεων έχουν ληφθεί υπόψη, όπως αναφέρει η απόφαση, οι «ανάγκες κάλυψης ιατρικής περίθαλψης σε νοσοκομεία ανεξαρτήτως ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων», όπως και οι εισηγήσεις των διοικητών των υγειονομικών περιφερειών.

Για το Νομό Λέσβου έχουν εγκριθεί συνολικά οκτώ θέσεις για τα Νοσοκομεία Μυτιλήνης και Μύρινας. Πιο συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η πρόσκληση αφορά στην κάλυψη έξι θέσεων επικουρικών γιατρών στις ειδικότητες: Ακτινοδιαγνωστική, Νεφρολογία, Οφθαλμολογία, Παθολογία (ΜΕΘ), Παθολογική Ογκολογία και Χειρουργική. Οι δύο θέσεις για το Νοσοκομείο Λήμνου είναι για τις ειδικότητες Αναισθησιολογίας και Χειρουργικής.

 
Πηγή: emprosnet.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018