Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανοιχτά σεμινάρια στη Λήμνο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Ανοιχτά σεμινάρια στη Λήμνο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
17.05.2013 | 12:47

Ανοιχτά σεμινάρια στη Λήμνο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στα πλαίσια της πράξης "Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου" το Πανεπιστήμιο Αιγαίου οργανώνει Ανοικτά Σεμινάρια με εξειδικευμένα θέματα που άπτονται των σύγχρονων απαιτήσεων και αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, θα υλοποιηθούν στη Λήμνο σεμινάρια με θέμα: «Τοπικότητα, Εκπαίδευση και Άτομα με Αναπηρίες: Στρατηγικές Κοινωνικές Ενσωμάτωσης και Ψυχικής Υποστήριξης», των οποίων Επιστημονικά Υπεύθυνη είναι η κ. Ζήση Αναστασία, Μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Ομιλητής θα είναι ο κ. Σαββάκης Μάνος, Λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Διαλέξεων του Χριστοδουλίδειου Κτιρίου, Κουντουριώτη 16, Μύρινα Λήμνου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.
Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://top.seminaria.aegean.gr/component/rsform/form/4-ilektroniki- dilosi-symmetoxis

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018