Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΚΙΝΑΛ Λήμνου: «Αριστερά μαγειρέματα προσλήψεων στο νοσοκομείο μας»

the roots web banners 06

ΚΙΝΑΛ Λήμνου: «Αριστερά μαγειρέματα προσλήψεων στο νοσοκομείο μας»
25.10.2018 | 13:37

ΚΙΝΑΛ Λήμνου: «Αριστερά μαγειρέματα προσλήψεων στο νοσοκομείο μας»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε ότι με απόλυτη ευθύνη της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων αλλά και των Διοικήσεων του Βοστάνειου και του Νοσοκομείου Λήμνου, ακυρώθηκε η πρόσληψη επιτυχόντων υποψηφίων για λοιπό επικουρικό προσωπικό, από τις λίστες που είχαν διαμορφωθεί μετά από την υποβολή αιτήσεων και την έκδοση των αποτελεσμάτων με μοριοδότηση.

Αναλυτικότερα:

-Στις 18 Ιουλίου 2018 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου υπό την προεδρία του κου Μονοκρούσου και αποφασίζει ομόφωνα για τις θέσεις που θα ζητήσει να προσλάβει όταν θα τελειώσει η διαδικασία και αναρτηθούν οι πίνακες επιτυχόντων. Οι θέσεις αφορούν: 1 θέση ΠΕ Δκου – Λογ/κού, 2 θέσεις ΠΕ Δκου – Οικ/κου, από 1 θέση ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθ.Φαρμακείου & ΔΕ Μαγείρων και 4 Θέσεις Δε Δ/κου-Δ/κων Γραμματέων. Συνολικά 10 θέσεις.

-Στις 17 Αυγούστου 2018 συνεδριάζει στη Μυτιλήνη το Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» & ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ Κ.Υ. ΛΗΜΝΟΥ και ομόφωνα αποδέχεται το παραπάνω αίτημα πρόσληψης λοιπού επικουρικού προσωπικού.

-Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 ανακοινώνονται οι πίνακες μοριοδότησης ανά κατηγορία και θέση , άρα όσοι έχουν τα αντίστοιχα μόρια αναμένουν ότι θα προσληφθούν.

-Στις 15 Οκτωβρίου λήγει η ισχύς του πίνακα μοριοδότησης.

Δυστυχώς, η Πρώτη Φορά Αριστερά με το ΗΘΙΚΟ της ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ έχει άλλες προθέσεις.

-Στις 24 Οκτωβρίου 2018 ξανασυνεδριάζει το ΔΣ του Νοσ/μείου της Λήμνου, κεκλεισμένων των θυρών και έκτακτα και αποφασίζει ότι … άλλαξαν οι ανάγκες του νοσοκομείου μας! Ακυρώνει τη σχετική λίστα, προωθώντας προς το ΔΣ του Βοστάνειου, που συνεδριάζει σήμερα 25-10-2018, δύο (2) αλλαγές. Δηλαδή κάποιοι επιτυχόντες θα πεταχθούν έξω, εκτός κι αν πεταχτούν όλοι και επιλεγούν άλλοι από τις επικαιροποιημένες λίστες !!!

 

ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ !!!!

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ

-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ;

-ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ;

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 24ης -10-2018, ΟΥΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 18ης -07-2018 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

--ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ; ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟΥ/ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ;

-ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ» ΚΑΙ «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ» ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΗΜΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΜΟΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΘΙΚΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ…ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΗΘΗ !!!

ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel