Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πνέει τα λοίσθια το Ταξιάρχης;

banner roots

Πνέει τα λοίσθια το Ταξιάρχης;
20.05.2013 | 11:23

Πνέει τα λοίσθια το Ταξιάρχης;

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Και το ρεσιτάλ αναξιοπιστίας της ΝΕΛ συνεχίζεται. Το πλοίο Ταξιάρχης πια, σχεδόν σε κάθε του δρομολόγιο παρουσιάζει μηχανική βλάβη.

Η εταιρεία μπορει να επικαλείται την κίνηση στο Αιγαίο ή άλλες φαιδρότητες, αλλά είναι ξεκάθαρο και εμφανές πια, ότι το πλοίο το οποίο συνδέει τη Λήμνο με την Κεντρική Ελλάδα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Εχθές το Ταξίαρχης "έμεινε" για ακόμη μια φορά δημιουργώντας αλυσιδωτά προβλήματα στις μετακινήσεις επιβατών και εμπορευμάτων.

Η ανακοίνωση της ΝΕΛ
"Λόγω δυσλειτουργίας στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ τα δρομολόγια του πλοίου, σήμερα Κυριακή 19/05/2013 από Καβάλα προς Λήμνο – Αγ. Ευστράτιο – Λαύριο και αύριο Δευτέρα 20/05/2013 από Λαύριο προς Αγ. Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα, θα παραμείνουν ανεκτέλεστα. Με μέριμνα της εταιρείας γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες.".

Έτσι, για άλλη μια φορά, προγράμματα τινάχθηκαν στον αέρα, η Λήμνος δυσφημίστηκε και πάλι και ο προβληματισμός για την τουριστική σεζόν είναι πλέον διάχυτος.

Πόσα ακόμα ανεκτέλεστα δρομολόγια, πόσες ακόμα μηχανικές βλάβες, χρειάζεται το υπουργείο, για να αποφασίσει να τηρήσει έστω τα προσχήματα;

Δ.Β

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το