Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>81 άτομα εξετάστηκαν στη Λήμνο στη δωρεάν μέτρηση ζαχάρου (photos)

banner roots

81 άτομα εξετάστηκαν στη Λήμνο στη δωρεάν μέτρηση ζαχάρου (photos)
16.11.2018 | 14:06

81 άτομα εξετάστηκαν στη Λήμνο στη δωρεάν μέτρηση ζαχάρου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 14 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε χθες, 15 Νοεμβρίου, η δράση ενημέρωσης και πρόληψης που υλοποίησε το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου και την ευγενική υποστήριξη της Ελληνική Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ).

Ογδονταένα (81) άτομα εξετάστηκαν κατά την διάρκεια της δράσης με δωρεάν μετρήσεις σακχάρου. Επίσης ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη ιατρό της εκδήλωσης για την σωστή πρόληψη του διαβήτη και ταυτόχρονα διανέμονταν έντυπο ενημερωτικό υλικό.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στους ανωτέρω φορείς για την πολύτιμη βοήθεια και χορηγία τους, οι οποίοι μας βοήθησαν να υλοποιηθεί η δράση μας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε την κα. Αγγελική Βουτσά παθολόγο-διαβητολόγο για την εθελοντική της προσφορά να πραγματοποιήσει τις δωρεάν μετρήσεις καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) για την χορήγηση αναλώσιμου υγειονομικού υλικού.

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας και ευελπιστούμε και στο μέλλον σε μια εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κοινωνικό Φαρμακείο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λήμνου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το