Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου μετέδωσε το μήνυμα του εθελοντισμού στους μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου (photos)

the roots web banners 06

Ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου μετέδωσε το μήνυμα του εθελοντισμού στους μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου (photos)
05.12.2018 | 20:52

Ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου μετέδωσε το μήνυμα του εθελοντισμού στους μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και το Γυμνάσιο Μούδρου στο πλαίσιο του «Νοιάζομαι και Δρω» υποδέχθηκε ανθρώπους που έχουν κάνει πράξη ζωής τον εθελοντισμό.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού κ. Μπαβέας Θεόδωρος, ο αντιπρόεδρος κ.  Αχιλαδέλλης Δημήτρης, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταύρου και η εκπρόσωπος του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λημνου κ. Καραγιαννάκη Ελένη βρέθηκαν στο σχολείο, μίλησαν με τα παιδιά, απάντησαν σε ερωτήματα τους, μοιράστηκαν μαζί τους προσωπικά τους βιώματα και μετέδωσαν το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς. Ακολούθησε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με θεωρητική ανάλυση και πρακτική άσκηση, από διαπιστευμένο εκπαιδευτή.

Μαζί με τα παιδιά, όπως πάντα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι γονείς κι οι εκπαιδευτικοί των μαθητών. 

Φάρμακα και τρόφιμα που συγκεντρώνονται εδώ και μέρες παραδόθηκαν στις εθελόντριες και η προσπάθεια του Γυμνασίου Μούδρου για προσφορά συνεχίζεται. 

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφη τη ζωή των ανθρώπων γύρω μας», υπογραμμίζει η διεύθυνση του σχολείου σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το