Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού

banner roots

Λήμνος: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού
06.12.2018 | 11:04

Λήμνος: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού στο Γυμνάσιο Μούδρου. Αρχικά η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Φαρμακείου ενημέρωσε τους μαθητές για την λειτουργία και τις παροχές της Δομής, τονίζοντας την σημαντικότητα της προσφοράς σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό προς τους συνανθρώπους μας.

Επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Δήμου Λήμνου και οι εθελόντριες μίλησαν για τα οφέλη του εθελοντισμού και ενημέρωσαν για τις εθελοντικές δράσεις του Τμήματος στην τοπική κοινωνία της Λήμνου.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συλλογή φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των ωφελουμένων της Δομής.
Το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας, τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού κ. Θεόδωρο Μπαβέα, τον Αντιπρόεδρο κ. Αχιλαδέλλη Δημήτρη καθώς και τις εθελόντριες του Τμήματος.
Επίσης εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στην Διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου κα Μαρία Παπαπαναγιώτου, την καθηγήτρια κα Βράνα Τριανταφυλλιά, στους εκπαιδευτικούς καθώς και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη φιλοξενία τους.

“Με την υποστήριξη σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ανωτέρω φορείς για την στήριξή τους στο έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου και ευελπιστούμε και στο μέλλον σε μια εποικοδομητική συνεργασία”.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel