Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λήμνου

the roots web banners 06

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λήμνου
27.05.2013 | 13:23

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκίνησαν από οι εγγραφές για τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς. Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λήμνου ενώ βασική προϋπόθεση είναι η μητέρα να εργάζεται και τα παιδάκια άνω των 2,5 ετών να αυτοεξυπηρετούνται.

Και φέτος όπως πέρυσι εξαιτίας της κρίσης αναμένεται να υπάρξει μεγάλος αριθμός προσέλευσης. Η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καταφέρει να υποδεχτεί όλα τα παιδιά των γονιών που επιθυμούν μα τα εγγράψουν στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.


Απαραίτητα δικαιολογητικά η βεβαίωση του εργοδότη με προσδιορισμό ύψους αποδοχών, αντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων, βεβαίωση γιατρού για την σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού , αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος, υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων και πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ.

Δικαίωμα αίτησης έχουν και οι αλλοδαποί γονείς που διαθέτουν όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Για απορίες ή διευκρινήσεις , οι γονείς μπορούν να καλούν στο 22540 22901 για τον παιδικο σταθμό Μύρινας και στο 22540 71132 για τον παιδικό σταθμό Μούδρου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel