Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όταν συναντιούνται η δημιουργικότητα και το αίσθημα προσφοράς | Γονείς μεταμόρφωσαν χώρο του Γυμνασίου Μούδρου (photos)

banner roots

Όταν συναντιούνται η δημιουργικότητα και το αίσθημα προσφοράς | Γονείς μεταμόρφωσαν χώρο του Γυμνασίου Μούδρου (photos)
22.01.2019 | 19:27

Όταν συναντιούνται η δημιουργικότητα και το αίσθημα προσφοράς | Γονείς μεταμόρφωσαν χώρο του Γυμνασίου Μούδρου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μια αδιάφορη γωνιά του σχολικού κτιρίου του Γυμνασίου Μούδρου έγινε ένα ζεστό και καλαίσθητο «εντευκτήριο» για τα διαλείμματα και τα κενά των μαθητών.

«Εμπνευστές και δημιουργοί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, αλλά και φιλόπονες μαμάδες, χωρίς ανάλογους θεσμικούς ρόλους, που, όμως, έχουν μάθει να προσφέρουν και να δημιουργούν», αναφέρεται σε σχετική επιστολή που εξέδωσε η διεύθυνση του σχολείου.

«Εκπαιδευτικοί και μαθητές οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στα μέλη του Συλλόγου, αλλά και ιδιαίτερα στις μαμάδες κ.κ. Ζαρίμη-Αγέρα Χριστίνα, Πρόεδρο του Συλλόγου, Παλαιολόγου-Στενού Ευαγγελία, Νικολαΐδου-Λυριστή Γεωργία, Πινάκη Σαραντία, Αλεξάνδρου Σοφία. Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμο Λήμνου και τον αντιδήμαρχο κ. Πανταζή Σαράντη για τη βοήθειά τους σε υλικά, τις επιχειρήσεις των κ.κ. Σαλαμουσά, Αλεξάνδρου, Ορφανίδη και Μακρή για την παραχώρηση παλετών, τον κ. Μουστάκα Νίκο για τη συναρμολόγησή τους, τον κ. Παρδάλη Γιάννη για την παραχώρηση των υφασμάτων, τον κ. Στενό Γιώργο για την ουσιαστική βοήθειά του και γενικότερα όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι γονείς στο Γυμνάσιο Μούδρου "νοιάζονται και δρουν" και το δείχνουν έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία», καταλήγει η επιστολή.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το