Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πετυχημένη η επέμβαση σε Μπρέιζελτον (photo)
Πετυχημένη η επέμβαση σε Μπρέιζελτον (photo)
22.01.2019 | 20:50

Πετυχημένη η επέμβαση σε Μπρέιζελτον (photo)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το χαμόγελό του μετά την επέμβαση τα έλεγε όλα για το πως πήγε το χειρουργείο. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηφαίστου Τάιρον Μπρέιζελτον υποβλήθηκε σήμερα (22/1) σε αρθροσκόπηση και μερική έξω μηνισκεκτομή στο αριστερό γόνατο από τον γιατρό της ομάδας, ορθοπεδικό χειρουργό και Διευθυντή Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής "Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων" Δρ. Ανδρέα Καραγιάννη.

Όλα πήγαν καλά και μετά την επέμβαση ο Αμερικανός έβγαλε και μια φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας και στις σελίδες της στα social media, και το χαμόγελο που είχε μιλούσε από μόνο του.

Όσο για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ο Μπρέιζελτον αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ σε 1 μήνα.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ηφαίστου:

«Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηφαίστου Λήμνου, Τάιρον Μπρέιζελτον υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και μερική έξω μηνισκεκτομή στο αριστερό γόνατο από τον γιατρό της ομάδας μας, ορθοπαιδικό χειρουργό και Διευθυντή Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής "Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων" Dr Andreas Karagiannis MD, PhD, στο θεραπευτήριο Metropolitan General. Ο χρόνος της επιστροφής στη δράση υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα. Η οικογένεια του Ηφαίστου εύχεται στον αθλητή μας, ταχεία ανάρρωση».

 

Πηγή: basketblog.gr

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018