Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΠΔΕ Β. Αιγαίου: Με επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης Μεταλυκειακού Τμήματος – Τάξης Μαθητείας
ikteo limnou
ΠΔΕ Β. Αιγαίου: Με επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης Μεταλυκειακού Τμήματος – Τάξης Μαθητείας
22.02.2019 | 19:32

ΠΔΕ Β. Αιγαίου: Με επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης Μεταλυκειακού Τμήματος – Τάξης Μαθητείας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων της Β΄ φάσης του Μεταλυκειακού Τμήματος – Τάξη Μαθητείας που πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΠΠΕΠ την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 σε Λέσβο, Λήμνο, Χίο, Σάμο και Ικαρία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Στα εξεταστικά κέντρα αρμοδιότητας ΠΔΕ Β. Αιγαίου πήραν μέρος 54 απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. σε εννέα ειδικότητες, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με τις εξετάσεις της προηγούμενης φάσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση στις εξετάσεις, οι απόφοιτοι αποκτούν Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.Επίσης για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων-αποφοίτων προσφέρεται το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης, διάρκειας 35 ωρών, το οποίοι υλοποιείται με ευθύνη των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τα Επαγγελματικά Λύκεια ή τα Εργαστηριακά Κέντρα».

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας αριθμού εξεταζομένων ανά ειδικότητα και εξεταστικό κέντρο.

pin matel vaigaio

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018