Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μάνια Κατεβαινίδου: «Η πρόταση της ΛA.Σ. Λήμνου μου έδωσε την ώθηση να συνεχίσω να παλεύω» (audio)
Μάνια Κατεβαινίδου: «Η πρόταση της ΛA.Σ. Λήμνου μου έδωσε την ώθηση να συνεχίσω να παλεύω» (audio)
16.05.2019 | 19:35

Μάνια Κατεβαινίδου: «Η πρόταση της ΛA.Σ. Λήμνου μου έδωσε την ώθηση να συνεχίσω να παλεύω» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στον FM 100 και την εκπομπή του Παναγιώτη Σκαπέτη φιλοξενήθηκε η Μάνια Κατεβαινίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου με επικεφαλής τον Κώστα Μαδυτινό.

Η κα Κατεβαινίδου, γνωστή στην κοινωνία της Λήμνου για τη δράση της υπέρ των δικαωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών λέγοντας ότι «κουράστηκα να παλεύω για τα αυτονόητα και τότε ήρθε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης δίνοντας μου την ώθηση να συνεχίσω».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη γενική προσπάθεια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ και να δυναμώσουν το κίνημα σε όλες τις κάλπες της 26ης Μαΐου «ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι σε όλα» προκειμένου «όλοι μαζί να μπορούμε να διεκδικούμε και να απαιτούμε».

Ποιες είναι οι προτεραιότητές της για την επόμενη μέρα των εκλογών;

Ακούστε τη συζήτηση στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018