Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έκκληση για βοήθεια από τον φιλοζωικό σύλλογος «Animal Rescue Lemnos»

banner roots

Έκκληση για βοήθεια από τον φιλοζωικό σύλλογος «Animal Rescue Lemnos»
19.05.2019 | 19:33

Έκκληση για βοήθεια από τον φιλοζωικό σύλλογος «Animal Rescue Lemnos»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οι φιλοξενίες είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ σημασίας για τη διάσωση ζώων συντροφιάς.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος ''Animal Rescue Lemnos'', απευθύνει έκκληση για την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, με σκοπό την προσωρινή φιλοξενία περιορισμένου αριθμού ζώων συντροφιάς(σκύλων).

Ο εν λόγω χώρος μπορεί να είναι αυλή, κτήμα, οικόπεδο κ.α., οπωσδήποτε περιφραγμένος και ανεξαρτήτου έκτασης. Ο αριθμός των ζώων που θα φιλοξενούνται μέσα σε αυτόν δεν θα ξεπερνά τα δύο(2) κάθε φορά.

Μέχρι σήμερα, περιστατικά τα οποία έχει αναλάβει ο Φιλοζωικός Σύλλογος ''Αnimal Rescue Lemnos'' φιλοξενήθηκαν ή φιλοξενούνται ακόμη σε ΣΠΙΤΙΑ μελών και άλλων εθελοντών, τα οποία όμως είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ και δεν είναι πάντα διαθέσιμα.

Ο φιλοζωικός σύλλογος ''Αnimal Rescue Lemnos'', έχει τη ΘΕΛΗΣΗ αλλά και τη δυνατότητα να βοηθήσει όλο και περισσότερα ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη, στα πλαίσια της δράσης του για την προστασία και φροντίδα αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Η έλλειψη χώρων φιλοξενίας κυριολεκτικά ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Καλούμε λοιπόν όποιον πιστεύει στο έργο του Συλλόγου ''Αnimal Rescue Lemnos'' να συνδράμει στην εύρεση ή διάθεση ενός χώρου φιλοξενίας, από τον οποίο πολλά ζώα αναμφίβολα θα βοηθηθούν και θα βρουν την ζωή που τους αξίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις καλείτε στο 698 14 79 588

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel