Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το κυνήγι μέσα από τα μάτια ενός 17χρονου: Βραβεύτηκε ο μαθητής του ΕΠΑΛ Μύρινας Γιάννης Καζόλης (photos)
Το κυνήγι μέσα από τα μάτια ενός 17χρονου: Βραβεύτηκε ο μαθητής του ΕΠΑΛ Μύρινας Γιάννης Καζόλης (photos)
20.05.2019 | 17:46

Το κυνήγι μέσα από τα μάτια ενός 17χρονου: Βραβεύτηκε ο μαθητής του ΕΠΑΛ Μύρινας Γιάννης Καζόλης (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το ΕΠΑΛ Μύρινας συμμετείχε σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για την προώθηση της πολιτισμικής κληρονομιάς, μέσω της δημιουργίας ενός ιστολογίου. Το ιστολόγιο προέβαλλε ως στοιχείο πολιτισμικής κληρονομιάς και την καθημερινότητα των κατοίκων της Λήμνου. Σε ένα από τα σχετικά άρθρα ο Γιάννης Καζόλης, μαθητής της Β’ Τάξης του ΕΠΑΛ Μύρινας, μίλησε για το κυνήγι από τη δική του οπτική γωνία.

Το ΕΠΑΛ της Μύρινας κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο πανελλαδικά για τη δημιουργία του ιστολογίου. Στην Τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες της Β’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους, στις 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Β’ ΚΟΑ Βερβέρης Βαγγέλης απένειμε βράβευση στον μαθητή Καζόλη Γιάννη, «για την προσπάθεια του να άρει την ενδεχόμενη προκατάληψη που υπάρχει για τη δραστηριότητα καθώς και για τη σκέψη του γύρω από το κυνήγι και το περιβάλλον», όπως ανέφερε.

Το βραβείο της Ομοσπονδίας για το ΕΠΑΛ Μύρινας παρέδωσε ο πρώην πρύτανης του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθηγητής Κώστας Μουτζούρης, το οποίο παρέλαβαν οι υπεύθυνοι καθηγητές του project Σοφία Τριανταφύλλου και Μιχάλης Περιστεράκης.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του Γιάννη Καζόλη εδώ: http://1epal-myrin.les.sch.gr/blog/2019/03/22/hunt/

http://www.bkoa.gr/main/?p=1190

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018