Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιάννης Σπιλάνης στον FM 100: «Διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα για να αλλάξουμε την πορεία των νησιών του Β. Αιγαίου» (audio)
Γιάννης Σπιλάνης στον FM 100: «Διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα για να αλλάξουμε την πορεία των νησιών του Β. Αιγαίου» (audio)
20.05.2019 | 20:33

Γιάννης Σπιλάνης στον FM 100: «Διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα για να αλλάξουμε την πορεία των νησιών του Β. Αιγαίου» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στον FM 100 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου» Γιάννης Σπιλάνης.

Ο κ. Σπιλάνης μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αλλά και της Λήμνου ειδικότερα, αναπτύσσοντας τις θέσεις του συνδυασμού του ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην παρούσα περιφερειακή αρχή.

Ταυτόχρονα, απάντησε σε ερωτήσεις για μια σειρά θεμάτων που άπτονται της Περιφέρειας και σχολίασε την πρόσφατη καταγγελία της επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» Αγλαΐας Κυρίτση περί λαθροχειρίας του ίδιου.

Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες της «Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου» για την ανάπτυξη της Λήμνου και πώς σχολίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό του;

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018