Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Aegean - Olympic Air: Πώς να κλείσετε εισιτήρια με το Μεταφορικό Ισοδύναμο

banner roots

Aegean - Olympic Air: Πώς να κλείσετε εισιτήρια με το Μεταφορικό Ισοδύναμο
21.05.2019 | 19:40

Aegean - Olympic Air: Πώς να κλείσετε εισιτήρια με το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση για το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου εξέδωσαν η Aegean και η Olympic Air με το οποίο δίνουν «πλέον τη δυνατότητα στους νησιώτες της χώρας μας, να επωφεληθούν από το μέτρο και για τις αεροπορικές τους μετακινήσεις», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η AEGEAN και η Olympic Air συμμετέχουν στο "Μεταφορικό Ισοδύναμο", δίνοντας πλέον με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους νησιώτες της χώρας μας, να επωφεληθούν από το μέτρο και για τις αεροπορικές τους μετακινήσεις.

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.), είναι το μέτρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το οποίο επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μετακίνησης με μέσα μαζικής μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί ή από νησί σε νησί, με το κόστος που θα ίσχυε στην ηπειρωτική Ελλάδα για την ίδια απόσταση.

Το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου αφορά σε πτήσεις εντός Ελλάδας, από και προς το νησί που διαμένει κάθε νησιώτης. Εφαρμόζεται και αφορά στους μόνιμους κάτοικους, σύμφωνα με το Μητρώο της ΑΑΔΕ, όλων των νησιών της επικράτειας πλην Κρήτης, Εύβοιας και Λευκάδας.

Για την  χρήση του προγράμματος, οι  νησιώτες/δικαιούχοι θα πρέπει να εγγραφούν στο πληροφοριακό σύστημα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου προκειμένου  να αποκτήσουν το Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (Μ.Α.Ν.).

Ακολούθως, κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής έκδοσης του εισιτηρίου τους στην ιστοσελίδα μας, αρκεί να συμπληρώσουν το Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (Μ.Α.Ν.), στο βήμα υποβολής των στοιχείων τους, όπως φαίνεται παρακάτω:

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, στο https://metaforikoisodynamo.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το