Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χ. Φωτοπούλου: «Να είμαστε προσεκτικοί στο ποιον θέλουμε να δούμε την επόμενη μέρα στον Δήμο Λήμνου» (audio)
Χ. Φωτοπούλου: «Να είμαστε προσεκτικοί στο ποιον θέλουμε να δούμε την επόμενη μέρα στον Δήμο Λήμνου» (audio)
22.05.2019 | 20:24

Χ. Φωτοπούλου: «Να είμαστε προσεκτικοί στο ποιον θέλουμε να δούμε την επόμενη μέρα στον Δήμο Λήμνου» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την υποψήφια δήμαρχο Λήμνου και επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜ.Π.ΑΝ. Χαριτίνη Φωτοπούλου φιλοξένησε σήμερα ο FM 100 και η Δέσποινα Βασιλειάδου.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις κάλπες, η κα Φωτοπούλου μίλησε για τους στόχους και τις προτεραίοτητες της ίδιας και του συνδυασμού της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του νησιού εξάροντας τη σημασία της ενεργοποίησης και της αλληλοστήριξης των πολιτών.

Παράλληλα, άφησε αιχμές ενόψει του εκλογικού αποτελέσματος χαρακτηρίζοντας την κα Γεώργα «χρυσή εφεδρεία για τον κ. Μαρινάκη» αφού, όπως είπε, εάν η επικεφαλής της «Νίκης για τη Λήμνο» λάβει ένα καλό ποσοστό, θα «ρίξει τον κ. Μαρινάκη στον δημαρχιακό θώκο». Τέλος, έκανε λόγο για «ακινησία» του κ. Γιαρμαδούρου και τόνισε πως οι πολίτες «θα πρέπει να πολύ προσεκτικοί για το ποιον θέλουν να δουν την επόμενη μέρα στον Δήμο Λήμνου».

Για ποιο λόγο επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου και πώς σχολιάζει την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό της;

Ακούστε την κα Φωτοπούλου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018