Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ιδιωτικές επενδύσεις στο Πρόγραμμα CLLD/LEADER Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου

banner roots

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ιδιωτικές επενδύσεις στο Πρόγραμμα CLLD/LEADER Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου
23.05.2019 | 18:26

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ιδιωτικές επενδύσεις στο Πρόγραμμα CLLD/LEADER Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικές επενδύσεις στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD LEADER Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Λήμνου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αναπτυξιακής:

Στο πλαίσιο της τρέχουσας πρόσκλησης ενισχύονται επενδύσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας, όπως μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων, τουρισμός, παροχή υπηρεσιών, βιοτεχνία, χειροτεχνία, συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων στον αγροτουρισμό. Δικαιούχοι είναι φυσικά και νομικά πρόσωπα, αγρότες, πολύ μικρές, μικρές και κατά περίπτωση και μεσαίες επιχειρήσεις υφιστάμενες ή υπό σύσταση. Επενδύσεις είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, δηλαδή στα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Η υποβολή προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά και είναι δυνατή από την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 13.00 μέχρι και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη (Εθνικοί πόροι & ΕΓΤΑΑ) που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται ενδεικτικά σε 1.960.000,00 €.

Αναλυτικό κείμενο της Πρόσκλησης καθώς και όλων των απαραίτητων συνημμένων εντύπων και του σχετικού πληροφοριακού υλικού, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε. – Α.Α.Ε. ΟΤΑ www.anel-sa.gr, ενώ το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν και ενημερωτικές συναντήσεις σε όλη την περιοχή εφαρμογής, με σκοπό την κατατοπιστική πληροφόρηση όλων των ενδιαφερομένων.

Διαβάστε εδώ την περίληψη της Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το