Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μανωλόπουλος: «Σκληρή δουλειά για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου»

banner roots

Μανωλόπουλος: «Σκληρή δουλειά για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου»
20.08.2019 | 20:40

Μανωλόπουλος: «Σκληρή δουλειά για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το ταξίδι του Ηφαίστου Λήμνου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Οι προπονήσεις του Ηφαίστου διεξάγονται στην Αθήνα ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν ο Τζέρι Σμιθ και ο Σον Έβανς.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο τεχνικός του Ηφαίστου Λήμνου σχολίασε:«Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, έχοντας μία καλή βάση από την περασμένη σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και οφείλουμε να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουμε μία καλή βάση της περσινής ομάδας, γιατί λειτουργούμε με πλάνο να «χτίζουμε» σταδιακά και όχι να προβαίνουμε σε ριζικές αλλαγές, που αλλοιώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα της ομάδας. Οπότε η παραμονή έξι παικτών (Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Τζέρι Σμιθ, Σον Έβανς) μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρσι. Κι ακολούθως τα νέα μέλη της ομάδας να μπουν πιο εύκολα στη φιλοσοφία μας.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία, ώστε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας βάζουμε κάποια πράγματα και συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας και να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην πορεία της σεζόν. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου που μας στηρίζει εμπράκτως. Θέλουμε ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να είμαστε υγιείς και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel