Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Επιμελητήριο Λέσβου-Λήμνου στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

banner roots

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου
06.09.2019 | 15:13

Το Επιμελητήριο Λέσβου-Λήμνου στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Επιμελητήριο Λέσβου, έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των τοπικών προϊόντων καθώς και την στήριξη των επιχειρηματιών της Λέσβου και της Λήμνου, συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) με την ΔΕΘ Α.Ε., το Επιμελητήριο Λέσβου συμμετέχει με αρκετές επιχειρήσεις από τη Λέσβο και τη Λήμνο, σε συνολικό περίπτερο 36 τ.μ. (Περίπτερο 3, Stand 18) στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, με στόχο την προώθηση του παραγωγικού πλούτου των νησιών μας.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ, συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία.

Τιμώμενη Χώρα για φέτος είναι η Ινδία, μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Η Ινδία παίρνει τη σκυτάλη από τις ΗΠΑ, που τιμήθηκαν πέρυσι, για να προσθέσει το δικό της στίγμα στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας. 

Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το