Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» συναντά τον Ράλλη Κοψίδη (photos)
ikteo limnou
Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» συναντά τον Ράλλη Κοψίδη (photos)
16.09.2019 | 19:42

Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» συναντά τον Ράλλη Κοψίδη (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Ενενήντα χρόνια "Ράλλης Κοψίδης" (1929-2019) δεν μπορούν να μείνουν στην άγνοια, ιδιαίτερα, μάλιστα, στην άγνοια των Λημνιών μαθητών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης».

Στην ίδια ανακοίνωση συμπληρώνεται: «Η αναδρομική έκθεση των έργων του Ράλλη Κοψίδη στην Πινακοθήκη της Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης του Κοντιά είναι το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού και οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου έπρεπε να μυηθούν στο συναρπαστικό κόσμο των συναισθημάτων και των εικόνων του. Η οικοδέσποινα της Πινακοθήκης και η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Βράνα Τριανταφυλλιά βοήθησαν τα παιδιά να αντιληφθούν το βάθος των μηνυμάτων που κρύβονται πίσω από τα υπέροχα χρώματα του ζωγράφου, να ταξιδέψουν στη νεότερη ιστορία, να δουν τη Λήμνο μέσα από τα δικά του μάτια και να αντιληφθούν τη βαθιά θρησκευτικότητά του και την πολυτροπικότητα των έργων του».

«Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές μας που συνδυάστηκε με μια όμορφη βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια του γραφικού Κοντιά», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018