Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συμφωνία των εταιρειών Cyprus Airways και Sky Express φέρνει αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με τη Λήμνο!

pame boreio aigaio

Συμφωνία των εταιρειών Cyprus Airways και Sky Express φέρνει αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με τη Λήμνο!
23.09.2019 | 17:10

Συμφωνία των εταιρειών Cyprus Airways και Sky Express φέρνει αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με τη Λήμνο!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Sky Express ανακοίνωσε επίσημα τη νέα συνεργασία της με την αεροπορική εταιρία Cyprus Airways.

Βάσει συμφωνίας οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, ενώ οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τους συνεργαζόμενους πράκτορες της Cyprus Airways.

Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν συνολικά σε 29 προορισμούς προς Ελλάδα, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Πιο συγκεκριμένα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα προς Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθο, Χίο, Μήλο, Νάξο, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη,  Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνο. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς Κέρκυρα, Χίο, Σάμο Μυτιλήνη και Σκύρο.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express κύριος Γιάννης Λυδάκης δήλωσε: «H νέα συμφωνία διασύνδεσης με την Cyprus Airways καταδεικνύει την εξωστρέφεια της εταιρείας μας, έτσι ώστε να απεικονίζονται αλλά και να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των επιβατών αλλά και του διευρυμένου δικτύου μας. Επίσης, είναι εξέχουσας σημασίας για την ελληνική οικονομία, τόσο για την προστιθέμενη αξία που δημιουργεί, όσο και για τη συμβολή της στη γενικότερη τουριστική ανάπτυξη της  Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγο, η Sky Express έχει εντάξει στους στρατηγικούς της στόχους τις συμφωνίες διασύνδεσης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της».

«Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με την Sky Express αποτελεί ορόσημο για τη στρατηγική μας να διαφοροποιήσουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη συνεργασία σημαντική είναι το γεγονός ότι συνδέουμε με επιτυχία την Κύπρο με 29 ακόμη αεροδρόμια στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά μέσω των πτήσεων μας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μια μόνο κράτηση», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018