Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυμναστήριο OxyZen στη Λήμνο: Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων

banner roots

Γυμναστήριο OxyZen στη Λήμνο: Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων
27.09.2019 | 19:33

Γυμναστήριο OxyZen στη Λήμνο: Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

To γυμναστήριο OxyZen στη Λήμνο, ξεκινάει τη νέα σεζόν με τη μεγαλύτερη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες και πάντα με την εγγύηση κορυφαίων, πιστοποιημένων γυμναστών.

Μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να επιλέξεις ανάμεσα σε 10 ομαδικά προγράμματα. Αν προτιμάς το έντονο αερόβιο πρόγραμμα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ZUMBA, DANCE AEROBIC, TAE BO ή CYCLING, ενώ αν είσαι λάτρης των δυναμικών προγραμμάτων, τότε το HIIT, το BODYPUMP, το TRX και το CIRCUIT TRAINING είναι στα μέτρα σου. Εάν πάλι επιθυμείς προπονήσεις που συνδυάζουν τη σωματική ενδυνάμωση με την αρμονία του πνεύματος, κλείσε τώρα θέση στα τμήματα YOGA και PILATES.

Αν όμως θέλεις να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αθλήματα, όπως KRAV MAGA, CROSSFIT και KICK BOXING.

Για το γυμναστήριο OxyZen προτεραιότητα έχει η φροντίδα της υγείας και του σώματος σε κάθε ηλικία, γι’ αυτό και φέτος θα λειτουργήσουν για τους μικρούς αθλητές τμήματα SHOTOKAN KARATE και ZUMBA KIDS/ZUMBA JUNIOR.

Σημειώνεται ότι για όλα τα μαθήματα ισχύει μια ενιαία συνδρομή, στην οποία περιλαμβάνεται και η χρήση του γυμναστηρίου, σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο με σύγχρονα όργανα και συστήματα άθλησης.

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των ομαδικών τμημάτων που θα ισχύει από τον Οκτώβριο.

Το γυμναστήριο OXYZEN γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας και μόνο για σήμερα Δευτέρα 30/09/2019 προσφέρει τα παρακάτω πακέτα σε ελκυστικές τιμές:

  • Μηνιαία Συνδρομή 25 €
  • Φοιτητικό 20€
  • 4μηνο 90 €

Ισχύει για όλες τις συνδρομές που θα γίνουν Δευτέρα 30/9 από τις 18:00 έως τις 23:00 !!!

Πληροφορίες

Ανοιχτά καθημερινά από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα

Τηλέφωνο: 22540 25011

Βρες το OxyZen στο Facebook εδώ.

 4y

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το