Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Μουτζούρης: «Πανάξιος ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος Γ’»
Κ. Μουτζούρης: «Πανάξιος ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος Γ’»
14.10.2019 | 19:40

Κ. Μουτζούρης: «Πανάξιος ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος Γ’»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τον νέο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου κ. Ιερόθεο συνεχάρη εκπροσωπώντας τον σύζυγό της, περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, η  Δήμητρα Μουτζούρη στα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας και Μουσικής Παιδείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ο Άγιος Παντελεήμων» στα Πατήσια.

Η κ. Μουτζούρη μετέφερε τα σέβη και τις εγκάρδιες ευχές του Περιφερειάρχη, ο οποίος βρισκόταν στη Λέσβο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα του Περιφερειάρχη: «Η εκλογή του Σεβασμιότατου κ. Ιεροθέου ως Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για το ζεύγος Μουτζούρη, αφού τους συνδέουν ισχυροί δεσμοί αλληλοσεβασμού και εκτίμησης καθώς ήταν ενορίτες του Σεβασμιότατου, όταν ήταν Πρωτοσυγκελλεύων της αρτισυστάτου Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με πρόσφατη ανάρτησή του στο διαδίκτυο δεν κρύβει την ικανοποίηση του εν’ αναμονή μιας ωφέλιμης και γόνιμης συνεργασίας με την Αγιότητά του, προσβλέποντας σε ένα ευρύτερο πνευματικό όφελος μεταξύ περιφέρειας-εκκλησίας για την Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο». Όπως έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Πανάξιος ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου Ιερόθεος Γ’».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018