Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μπουρνούς: «Με ενοχλεί που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να λύσει το θέμα των ΚΕΠΑ στη Λήμνο» (audio)

banner roots

Μπουρνούς: «Με ενοχλεί που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να λύσει το θέμα των ΚΕΠΑ στη Λήμνο» (audio)
15.10.2019 | 12:17

Μπουρνούς: «Με ενοχλεί που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να λύσει το θέμα των ΚΕΠΑ στη Λήμνο» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρέθηκε από την Παρασκευή 11 ως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής του Νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γιάννης Μπουρνούς για την πρώτη του μετεκλογική περιοδεία στο νησί.

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του, ο κ. Μπουρνούς επισκέφθηκε το Ειρηνοδικείο Λήμνου, το Παλλημνιακό Ταμείο, ενώ είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Λήμνου, κ. Μαρινάκη, την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, την Ένωση Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λήμνου, εκπροσώπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου και άλλους φορείς.

Το πρωί του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, ο κ. Μπουρνούς περιόδευσε στην αγορά της Μύρινας, παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ηφαίστου με την ΑΕΚ, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 7.00 μμ, μίλησε στην ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Ξενοδοχείο «Διαμαντίδης».

Με αφορμή την περιοδεία του στη Λήμνο, ο Γιάννης Μπουρνούς φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα» κάνοντας μικρό απολογισμό της περιοδείας του και δημόσια παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως το ενόχλησε το γεγονός ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τη λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο κ. Μπουρνούς

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το