Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γίνε εθελοντής νοσηλευτής του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου
afoi poriazi
Γίνε εθελοντής νοσηλευτής του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου
08.11.2019 | 20:25

Γίνε εθελοντής νοσηλευτής του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση για τη σύσταση τμήματος εκπαίδευσης νέων εθελοντών νοσηλευτικής απευθύνει το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Στα πλαίσια ανανέωσης της στελέχωσης των εθελοντικών τμημάτων του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του ΕΕΣ, θα δημιουργηθεί νέο τμήμα – τάξη εκπαίδευσης Εθελοντών – Εθελοντριών Νοσηλευτικής.

Ενήλικοι συμπολίτες μας, με τις Αρχές και τα Ιδανικά του Εθελοντικού κινήματος του Ελληνικού και Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Δηλώσεις – Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 10.00 έως 12.00, στο κοινωνικό Παντοπωλείο και κοινωνικό Φαρμακείο, του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που στεγάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου.

Στην περίπτωση που συγκεντρωθεί ικανός αριθμός δηλώσεων συμμετοχής, θα δημιουργηθεί νέο τμήμα – τάξη, σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και διαδικασίες του ΕΕΣ».

Κατεβάστε εδώ την αίτηση/δηλωση υποψήφιου/υποψήφιας εθελοντή/εθελόντριας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018