Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΙΣΛ: Ξεκίνησαν οι δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της Λήμνου υπέρ του εμβολιασμού
pame boreio aigaio

ΙΣΛ: Ξεκίνησαν οι δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της Λήμνου υπέρ του εμβολιασμού
10.11.2019 | 18:41

ΙΣΛ: Ξεκίνησαν οι δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της Λήμνου υπέρ του εμβολιασμού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις δράσεις για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων του νησιού υπέρ του εμβολιασμού που πραγματοποιεί ο Ιατρικός Σύλλογος (ΙΣ) Λήμνου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου για την πληροφόρηση του κοινού και μέσω διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων από ιατρούς, μέλη του ΙΣ Λήμνου. Η συγκεκριμένη δράση φιλοξενήθηκε στην πλατεία Υψιπύλης το Σαββάτο 9/11/2019 από τις 11.00 - 13.00, με υπεύθυνη δράσης – επικοινωνίας την παιδίατρο κ. Κατσώνη Μάλαμα.

Επόμενες δράσεις είναι οι ενημερωτικές 10λεπτες συνεντεύξεις από ιατρούς του ΙΣ Λήμνου σε τοπικά ραδιόφωνα, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις και θα αποσαφηνίζουν έννοιες ώστε να γίνει κατανοητή η χρησιμότητα του εμβολιασμού. Υπεύθυνη δράσης-επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ. Φαρμάκη Ελένη.

Απώτερος σκοπός των παραπάνω δράσεων είναι φυσικά η αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού τόσο των ευπαθών ομάδων αλλά και η ορθή εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού των κατοίκων της Λήμνου.
«Πρέπει να γίνει άμεσα κατανοητό από όλους μας ότι οφείλουμε να θωρακίσουμε την υγεία των κατοίκων του νησιού μας και αυτό είναι υπόθεση όλων μας!», τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη δράση του Σαββάτου

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018