Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πανηγυρίζει το Πορτιανού
Πανηγυρίζει το Πορτιανού
19.11.2019 | 12:54

Πανηγυρίζει το Πορτιανού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της τοπικής κοινότητας Πορτιανού στα πλαίσια του εορτασμού των ‘’Εισοδίων της Θεοτόκου’’ στα οποία είναι αφιερωμένη η εκκλησία του χωριού διοργανώνει για δεύτερη χρονιά χοροεσπερίδα.

Η δράση θα φιλοξενηθεί στο Εκπολιτιστικό Κέντρο του Πορτιανού ενώ η είσοδος θα γίνεται κατόπιν αγοράς πρόσκλησης στην τιμή των 5 ευρώ .

Έναντι του ποσού αυτού ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ένα πλήρες γεύμα με σαλάτα και ποτό φυσικά με την συνοδεία ζωντανής μουσικής .

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ενώ θα ξεκινήσει μετά την λήξη του εσπερινού ο οποίος ξεκινά στις 6:00 μμ.

Στα πλαίσια αυτά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Πορτιανού θα ήθελε να προσκαλέσει τους κατοίκους του νησιού να αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθεια των μελών του . Ωστόσο επειδή η χωρητικότητα του χώρου είναι συγκεκριμένη είναι σημαντικό να κάνετε τηλεφωνικά την κράτησή – αγορά των προσκλήσεων σας στο 6978500716 είτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημα της εταιρίας «Οικογένεια Ποριάζη- Λήμνος» αλλά και του κου Τσίρκα και τα δύο στο Πορτιανού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ “ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ “  ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΡΤΙΑΝΟΥ 
 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/ 11 - 6:00 μμ :
ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
 
 
ΠΕΜΠΤΗ 21/11- 7:00 πμ  :
ΌΡΘΡΟΣ & ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΗΜΝΟΥ  Κ.Κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ 
 
Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018