Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έμπρακτη στήριξη της Κοινότητας Κοντιά στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου: Δόθηκαν 400€ από το Santa Run!
afoi poriazi
Έμπρακτη στήριξη της Κοινότητας Κοντιά στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου: Δόθηκαν 400€ από το Santa Run!
20.12.2019 | 22:48

Έμπρακτη στήριξη της Κοινότητας Κοντιά στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου: Δόθηκαν 400€ από το Santa Run!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τετρακόσια ευρώ δόθηκαν στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου «Ορίζοντες» από τον πρόεδρο της Κοινότητας Κοντιά Τάσο Καπώνη, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run που αγκάλιασε ο κόσμος του νησιού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κοινότητας Κοντιά: «Σήμερα 20/12/2019, στην Καλλιθέα, έδρα του συλλόγου ΑΜΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Λήμνου, έγινε η παράδοση χρημάτων (400 ευρώ) που συγκεντρώσαμε από την εορταστική φιλανθρωπική εκδήλωση SANTA RUN στον KONTIA (15/12/2019).

Παρευρέθηκαν από τον Κοντιά ο πρόεδρος της κοινότητας Τάσος Καπώνης, τα μέλη Συλλόγων Ελένη Ψωμά, Ελένη Ρούσσου από τον σύλλογο ΑΜΕΑ Ορίζοντες ο πρόεδρος Παλαιολόγος Κυριαζής και μέλη.

Ευχαριστούμε του συμμετέχοντες στην εκδήλωσή μας και υποσχόμαστε του χρόνου στο 2ο Santa Run Κοντιά ο πήχης να μπει ψηλότερα».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018