Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρωτιά στα τρίποντα για Σμιθ και ρεκόρ καριέρας ο Βεργίνης στη Λήμνο

the roots web banners 06

Πρωτιά στα τρίποντα για Σμιθ και ρεκόρ καριέρας ο Βεργίνης στη Λήμνο
12.01.2020 | 17:18

Πρωτιά στα τρίποντα για Σμιθ και ρεκόρ καριέρας ο Βεργίνης στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ήφαιστο και τον Πανιώνιο ανέδειξε σε θέση πρωταγωνιστών τους Τζέρι Σμιθ και Δημήτρη Βεργίνη, οι οποίοι έφτασαν σε σημαντικά ατομικά επιτεύγματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τους αριθμούς που ξεχώρισαν από το Ήφαιστος - Πανιώνιος:

«Ο Τζέρι Σμιθ σημείωσε τέσσερα από τα εννιά τρίποντα του Ηφαίστου στη νίκη επί του Πανιωνίου Su Casa. Με αυτά ο Αμερικανός γκαρντ ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας, της διετούς ιστορίας της ομάδας της Λήμνου στην ΕΚΟ Basket League. Με τα τέσσερα που σημείωσε χθες, έφτασε τα 50 και ξεπέρασε τον συμπαίκτη του στην περσινή σεζόν Τόντρικ Γκότσερ που είχε 47.

Ο Σμιθ που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στον Ήφαιστο είναι ψηλά σε όλες τις λίστες της στατιστικής για την ομάδα της Λήμνου, όντας...

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
*2ος σε αγώνες με 43.

*2ος σε πόντους με 480.

*1ος σε εύστοχες βολές με 142.

*2ος σε εύστοχα δίποντα με 94.

*1ος σε εύστοχα τρίποντα με 50.

*4ος στα ριμπάουντ με 114.

*2ος στις ασίστ με 96.

*1ος στα κλεψίματα με 44.

*2ος στα κοψίματα με 11.

Κατά τα άλλα...

*Το “κοντέρ” του Σον Έβανς συνεχίζει να γράφει “double-double”. Ο Αμερικανός είχε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ στο χθεσινό παιχνίδι και έφτασε τα οχτώ “double-double” διατηρώντας την πρωτιά της σχετικής λίστας και έχοντας τα διπλάσια των παικτών που ακολουθούν (Παρκς και Νόουλς). Το χθεσινό ήταν μάλιστα το έκτο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

*Ο Σπύρος Μούρτος είχε “γεμάτη” στατιστική χθες με εννιά πόντους, τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και πέντε κερδισμένα φάουλ. Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε έγινε ο 3ος πασέρ στη διαδρομή του Ηφαίστου στην ΕΚΟ Basket League. Έφτασε τις 57 και ξεπέρασε κατά τρεις τον Τόντρικ Γκότσερ.

*Ο Ήφαιστος έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό λαθών (9) για πρώτη φορά μετά από 11 αγωνιστικές. Είχε οχτώ στο Λαύριο αλλά και επτά στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

*H ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της στα επιθετικά ριμπάουντ με 15, όσα είχε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βεργίνης ισοφάρισε δύο ρεκόρ καριέρας

Ο Δημήτρης Βεργίνης πρόσθεσε μία ακόμη πολύ παραγωγική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Στο ματς της Λήμνου ισοφάρισε δύο κορυφαίες επιδόσεις καριέρας...

*Είχε επτά ριμπάουντ όσα στα ματς του πρώτου γύρου με τον Ηρακλή και τη Λάρισα αλλά και ως παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κολοσσό H Hotels στη 16η αγωνιστική της σεζόν 2015-16.

*Είχε επτά ασίστ επίδοση στην οποία έφτασε άλλες δύο φορές στις 277 εμφανίσεις του στην κατηγορία. Στη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2014-15 (Πανιώνιος-Απόλλων) και στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2015-16 (Καβάλα-Απόλλων).

Ακόμη ο 32χρονος γκαρντ είχε χθες 17 πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 1.800 στην ΕΚΟ Basket League.

Κατά τα άλλα...

*Ο Σαμάρντο Σάμιουελς “φόρτωσε” τους παίκτες του Ηφαίστου με 11 φάουλ, σημειώνοντας νέο ρεκόρ περιόδου αφού πριν τη χθεσινή αγωνιστική είχε κερδίσει ο ίδιος 10 στα ματς της 6ης και της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ και τη Λάρισα ενώ την ίδια επίδοση είχαν ο Μαυροκεφαλίδης (5η), ο Λάνγκφορντ (7η και 9η) και ο Σμιθ του Ηφαίστου (14η αγωνιστική).

*Ο Πανιώνιος έμεινε χωρίς τάπα για δεύτερη φορά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κάτι που δεν έγινε ούτε μία στις πρώτες 12».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel