Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με επιτυχία ο διαγωνισμός Μαθηματικών στο Γυμνάσιο Μούδρου

banner roots

Με επιτυχία ο διαγωνισμός Μαθηματικών στο Γυμνάσιο Μούδρου
18.01.2020 | 13:22

Με επιτυχία ο διαγωνισμός Μαθηματικών στο Γυμνάσιο Μούδρου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με σημαντική συμμετοχή από όλα τα Γυμνάσια του νησιού πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, στον χώρο του Γυμνασίου Μούδρου, ο διαγωνισμός Μαθηματικών «Πυθαγόρας» για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που διοργάνωσε το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρίας Βορείου Αιγαίου.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου σε σχετικό μήνυμα αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές Γυμνασίων και τους συναδέλφους μαθηματικούς για την ενημέρωση των μαθητών, καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη διάχυσή του, τους γονείς των μαθητών που τους ενίσχυσαν και τους προέτρεψαν να συμμετέχουν και ιδιαίτερα τα ίδια τα παιδιά που αφιέρωσαν το Σαββατιάτικο πρωινό τους στην επίλυση μαθηματικών γρίφων και ασκήσεων ακονίζοντας το μυαλό τους.

Ευχαριστούμε, επίσης, το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας Βορείου Αιγαίου για την πρωτοβουλία του να καλύψει αυτό το διαγωνιστικό κενό αναφορικά με τα Μαθηματικά της Α’ Γυμνασίου.

Τέλος, οφείλω ως Διευθύντρια να ευχαριστήσω προσωπικά τις εξαιρετικές συναδέλφους κ. Πολυμένη Ελένη και κ. Ναβροζίδου Ρουδάμα για την πρωτοβουλία τους, τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο στην πραγματοποίηση αυτού του διαγωνισμού.

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά».

Dh6mlLTWsAoM2Ij

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel