Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με την ευλογία του Μητροπολίτη Λήμνου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΗΦΗ (photos)

banner roots

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Λήμνου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΗΦΗ (photos)
22.01.2020 | 18:30

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Λήμνου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΗΦΗ (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Χαράλαμπος Μπούμπουρας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου κ. Παναγιώτης Μουστάκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος και τέως Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Μαγδαληνή Τούφου, δημοτικοί σύμβουλοι, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με κάθε έναν από τους ωφελούμενους του Κ.Η.Φ.Η και εν συνεχεία ευλόγησε τη βασιλόπιτα, εκφράζοντας τις ευχές του για μία ανέφελη νέα χρονιά και για σωματική υγεία. «Βρεθήκαμε εδώ για να πραγματώσουμε εκείνο που θέλει πραγματικά η ψυχή μας: να είμαστε κοντά σας, να σας βεβαιώνουμε ότι σας αγαπούμε και σας σκεπτόμαστε», τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιήσει και άλλες επισκέψεις, όπου θα συζητά και θα ανταλλάσσει σκέψεις με τους ωφελούμενους.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας, ενώ προσφέρθηκαν κεράσματα. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η κ. Κατερίνα Προβατοπούλου.

         

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel