Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες των Κοινοτήτων Αγ. Δημητρίου, Βάρους και Σαρδών
afoi poriazi
ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες των Κοινοτήτων Αγ. Δημητρίου, Βάρους και Σαρδών
27.01.2020 | 19:03

ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες των Κοινοτήτων Αγ. Δημητρίου, Βάρους και Σαρδών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών βρίσκονται οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από αγριοκούνελα της 08/04/2019 στις καλλιέργειες σιτηρών, των Κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου, Βάρους και Σαρδών, όπως ενημερώνουν οι ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Δημοτικής Ενότητας Ατσικής του Δήμου Λήμνου.

Τα πορίσματα θα βρίσκονται στο γραφείο ανταποκριτών Ε.Λ.Γ.Α. της Δ.Ε. Ατσικής για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 05/02/2020.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και, όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής που υπέβαλε.

Για τα πορίσματα εκτίμησης σιτηρών των Κοινοτήτων Καρπασίου και Δάφνης της Δ.Ε. Ατσικής που εκκρεμούν, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μετά την παραλαβή των σχετικών πινάκων, όπως επίσης και για τα πορίσματα των ζημιών στα βρώσιμα όσπρια και στα αμπέλια.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018