Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου (photos)
Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου (photos)
03.02.2020 | 18:49

Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Παναγίας Τσας» πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η κοπή της βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος είχε αναλάβει τη διοργάνωση της επιτυχούς εκδήλωσης, στην οποία έδωσε το «παρών» ο πρόεδρός του κ. Δημήτρης Αχιλαδέλλης, η Αντιπρόεδρος κ. Ελένη Φαρμάκη καθώς και άλλα μέλη του συμβουλίου.

Την όμορφη βραδιά τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου κ. Βαγγέλης Χριστοφιδέλλης, ο πρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Μοσχάκης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» κ. Ελεονώρα Γεώργα, ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ, Ταξίαρχος κ. Γιώργος Βακλατζής, ιερέας ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λήμνου και ο επίτιμος πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Θεόδωρος Μπαβέας.

 

Φωτογραφίες: Μαρία Ρούσσου – Ελεονώρα Γεώργα

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018